Green Belt

Green Belts

Green Belts zijn (aankomend) projectleiders, leidinggevenden en medewerkers die enthousiast zijn over lean

Klassikaal of online te volgen

Individuele deelnemer €2.350,-

Leer klantwaarde bepalen & waardestromen analyseren

Voorbeelden uit de praktijk

Gastsprekers, case simulaties en interactie

LCS erkende opleiding

Aan de slag met continu verbeteren

Wil je met je team aan de slag met continu verbeteren? Hoe krijg je dan je collega’s ook enthousiast? En hoe pas je met je team verbeteren toe in de dagelijkse werkzaamheden? Zijn er binnen je organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag? Dan is een gezamenlijke groepstraining Green Belt de ideale optie. Al onze trainingen bieden we in company aan. Hierbij leggen we accenten op door jouw aangegeven onderwerpen en passen we de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op de praktijk. Na het volgen van de Green Belt opleiding beschikken jij en je team over een gedegen basiskennis in lean management. Met behulp van praktische tools en technieken ben je beter in staat om samen met collega’s verbeteringen op de eigen afdeling te realiseren. Door deze andere manier van werken, weet je meer waarde te leveren voor de je klant, je collega’s en de organisatie.

Je bent een Green Belt als je een medewerker, (aankomend) projectleider of leidinggevende bent, die enthousiast is over lean management en een kartrekkersrol op de afdeling wilt vervullen. Voor een aanzienlijk deel van het dienstverband werk je projectmatig aan procesverbeteringen binnen de organisatie. Je bent getraind om op een gestructureerde wijze doorbraken te realiseren c.q. te verbeteren met de ‘Plan Do Check Act’ methode.

 

 

De opleiding bedraagt vijf dagen. Naast de lesdagen dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van 2 à 3 uur per lesdag. De doorlooptijd van de opleiding bedraagt circa 7 weken.

Green Belt Open Inschrijving 2021 klassikaal:

Lichting september 2021:

Vrijdag 24 september, 8 oktober, 29 oktober, 12 november en 26 november.

 

Lichting december 2021:

Maandag 6 december, 20 december, 17 januari, 31 januari en 14 februari 2022.

 

Online Green Belt

Het is nu mogelijk om de Green Belt opleiding online te doorlopen. Je volgt het programma via een gratis online platform waarbij je live trainingen volgt en kunt overleggen met de trainer. Door middel van opdrachten die je thuis kunt maken en in de praktijk kunt testen, kan de trainer je coachen om je verbetertraject te ontwikkelen binnen je afdeling. De opleiding wordt in 7 modules doorlopen. De modules zijn van 09:00 uur tot 14:00 uur.

Ben je enthousiast en wil je jezelf graag inschrijven voor een (online) Green Belt, schrijf u zich dan hier in.

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!