Green Belt

Green Belts

Green Belts zijn (aankomend) projectleiders, leidinggevenden en medewerkers die enthousiast zijn over lean

Open inschrijving & in-company mogelijk

Individuele deelnemer €2.350,-

Leer klantwaarde bepalen & waardestromen analyseren

Voorbeelden uit de praktijk

Gastsprekers, case simulaties en interactie

LCS erkende opleiding

Aan de slag met continu verbeteren

Wil je met je team aan de slag met continu verbeteren? Hoe krijg je dan je collega’s ook enthousiast? En hoe pas je met je team verbeteren toe in de dagelijkse werkzaamheden? Zijn er binnen je organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag? Dan is een gezamenlijke groepstraining Green Belt de ideale optie. Al onze trainingen bieden we in company aan. Hierbij leggen we accenten op door jouw aangegeven onderwerpen en passen we de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op de praktijk. Na het volgen van de Green Belt opleiding beschikken jij en je team over een gedegen basiskennis in lean management. Met behulp van praktische tools en technieken ben je beter in staat om samen met collega’s verbeteringen op de eigen afdeling te realiseren. Door deze andere manier van werken, weet je meer waarde te leveren voor de je klant, je collega’s en de organisatie.

Je bent een Green Belt als je een medewerker, (aankomend) projectleider of leidinggevende bent, die enthousiast is over lean management en een kartrekkersrol op de afdeling wilt vervullen. De opleiding kan zonder specifieke vooropleiding gevolgd worden. Voor een aanzienlijk deel van het dienstverband werk je projectmatig aan procesverbeteringen binnen de organisatie. Je bent getraind om op een gestructureerde wijze doorbraken te realiseren c.q. te verbeteren met de ‘Plan Do Check Act’ methode.

 

 

De opleiding bedraagt vijf dagen. Naast de lesdagen dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van 2 à 3 uur per lesdag. De doorlooptijd van de opleiding bedraagt circa 7 weken.

 

Startdata Open Inschrijving Green Belt

Green Belt Open Inschrijving 2023 klassikaal:

Lichting mei 2023 – locatie Utrecht:

Dinsdag 9 mei, 23 mei, 6 juni, 13 juni en 27 juni 2023.

 

Lichting oktober 2023 – locatie Tilburg:

Donderdag 5 oktober, 12 oktober, 2 november, 16 november en 30 november 2023.

 

Ben je enthousiast en wil je jezelf graag inschrijven voor een Green Belt, schrijf je dan hier in.

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!