Guida

Guida

Onze online leeromgeving waarin klassikaal leren ondersteund wordt door online leren wanneer het jou het beste uitkomt!

Ondersteunt de opleiding

Verhoogt leerrendement

1 jaar toegang tot alle content

Interactie met je trainers en andere deelnemers

Oefen met je nieuwe kennis

Vol video’s, oefeningen & artikelen

Na maanden van oriënteren, inlezen, nadenken, schrijven, filmen, editten, lachen en hard werken is het eindelijk daar: onze eigen online leeromgeving genaamd “GUIDA” is officieel live! Guida is de gids door jouw Lean reis! Deze leeromgeving is ontstaan vanuit onze Visie op Leren: Wij willen onze deelnemers laten ‘leren van het doen van het werk’, ‘leren van anderen’ en ‘leren van opleidingen’.

Hoe werkt het?

In Guida staat leren in eigen tempo centraal. Guida zorgt ervoor dat leren in je eigen tijd en de klassikale bijeenkomsten soepel in elkaar overgaan en elkaar versterken. Als deelnemer aan een opleiding krijg je ter voorbereiding van een opleidingsdag interessante video’s, oefeningen en artikelen voorgeschoteld. Ook biedt het de kans om met je medecursisten is discussie te gaan of snel een vraag aan je trainer te stellen. Zo ben je optimaal voorbereid en kunnen we tijdens de opleidingsdag zelf de tijd optimaal benutten om dieper in te gaan op wat er echt toe doet: jullie eigen praktijk! De combinatie online en fysiek noemen we een ‘flipped’ vorm van leren en zorgt voor een hoger leerrendement en meer effect in de praktijk.

Onze Green Belt opleiding bieden we op dit moment standaard via Guida aan. We zijn achter de schermen druk bezig om voor meerdere opleidingen interessante leerpaden met Guida te ontwikkelen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Guida en zou je graag een kijkje willen nemen in de omgeving? Wij hebben een speciale gratis demo omgeving ingericht waarin we je onze visie op leren uitleggen en meer vertellen over waarom we de keuze hebben gemaakt om met Guida te gaan werken. Klik hier links op de knop Demo Guida om de demo te starten.

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!