Onderwijsprogramma

Onderwijsprogramma

Organisatiebrede toepassing en ondersteuning op het gebied van continu verbeteren

Vanaf ‘de start’ werken aan interne borging binnen de eigen organisatie

Learn / apply / teach als leidraad voor leiding en ondersteuning

Vergroot het probleemoplossend vermogen van medewerkers

Lean onderwijsprogramma

Een onderwijsprogramma is een combinatie van de diverse diensten van Lean Verbeeten. Organisaties kunnen terecht bij Lean Verbeeten voor een onderwijsprogramma op maat als zij met behulp van lean een duurzame verandering in de gehele organisatie willen bewerkstelligen.

Beschrijving

In het Lean Onderwijsprogramma staan elementen centraal als het verzorgen van opleidingen en trainingen voor medewerkers, leidinggevenden en ‘interne’ lean coaches. Eén of meerdere lean trainers van Lean Verbeeten zijn bij de uitvoering van het onderwijsprogramma betrokken en verzorgen actief in de organisatie van de klant on-the-job en off-the-job training. Vertaling van de visie van de organisatie naar concrete doelen is hier een belangrijk onderdeel van. Uitgangspunten bij het vormgeven van een Lean Onderwijsprogramma zijn de drie P’s (Purpose, People en Process) en de Shingo Levels of Transformation. (Zie onderstaande figuren)

 

De drie P’s: Vanaf het begin aandacht voor zowel het verbeteren van de doelstellingen, de processen als de mensen.
De Shingo Levels of Transformation: Ontwikkeling richting een cultuur van continu verbeteren.

Doel van het Lean Onderwijsprogramma

Het doel van het Lean Onderwijsprogramma is om met behulp van lean een duurzame verandering in de gehele organisatie te bewerkstelligen.

Mogelijkheden

Het Lean Onderwijsprogramma wordt in samenspraak met de klant op maat samengesteld. De mogelijkheden hiervoor zijn erg breed. Voor meer informatie over het Lean Onderwijsprogramma kunt u contact opnemen met Dhr. Steven Leenheer via telefoon: 013-5947671 of via de mail: infolean@bvi.nl.

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!