Green Belt

De lean Green Belt training is een waardevol traject om in je organisatie aandacht te blijven houden voor continu verbeteren vanuit de gedachte van de klant of patiënt. Met de enthousiaste begeleiding van trainers Manou en Joost waren het afwisselende en gezellige trainingsdagen.

Green Belt – GGZ NHN

- Green Belt

De lean Green Belt heeft mij geïnspireerd om anders te kijken naar het verbeteren en ontwikkelen van processen. Mooi hoe de cliënt centraal staat. De training geeft handvatten om processen vorm te geven. Vol energie werd de training gegeven, wat inspirerend werkt. De training sloot aan op de visie van onze afdeling: “zichtbaar beter”.

Green Belt – GGZ NHN

- Green Belt

Goed opgebouwde training. Ruimte voor vragen, uitstapjes & lolletjes. Op deze manier gaat de stof leven. Dank daarvoor!

Green Belt – Onderwijsgroep Tilburg

- Green Belt

Mooie combi van theorie en praktijk. Inspirerend en toepasbaar. Veel interactie in de training en met veel plezier!

Green Belt – GR de Bevelanden

- Green Belt

Zeer waardevolle training, veel geleerd. Een verrijking voor mezelf, Thebe, mijn collega’s en onze cliënten.

Green Belt – Thebe

- Green Belt

Bij Lean Verbeeten hebben ze echt persoonlijke aandacht en begeleiden ze je door het proces naar een Lean belt. Top uitleg en begeleiding.

Green Belt – Huisartsen Gelderse Vallei

- Green Belt

Mooie doeltreffende training met goede combinatie tussen praktijk en theorie. Actieve training waardoor hoge doeltreffendheid.

Green Belt – Cordaan

- Green Belt

Een van mijn beste trainingen ooit (en ik ben 58). Alles is doordacht en goed verzorgd, zowel op de inhoud als op het groepsproces top! Bovendien waren het 5 bijzondere leuke dagen. Ik hoop tot gauw ziens.

Green Belt – Davinci College

- Green Belt

Dorien & Ruud weten hoe ze een groep moeten motiveren! De lesstof is duidelijk en wordt voldoende besproken. Er is een goede balans tussen praktijk en de theorie. Deze training is echt een aanrader!

Green Belt – Davinci College

- Green Belt

Hele goede training, verzorgd door Ruud en Dorien. Veel koppeling met de praktijk en ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast is de coaching is zeer waardevol. De onderwerpen worden duidelijk uitgelegd en opbouw van de training is goed. Aanrader!

Green Belt – Davinci College

- Green Belt

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!