Lean Leiderschap

Na deze scholing als vervolg op mijn Green Belt jaren geleden, heb ik nu pas het gevoel dat ik de Lean materie beter begrijp en in ‘mijn DNA’ heb zitten. Juist door de eigen praktijk als uitgangspunt te nemen en deze steeds toe te kunnen passen. En dat vooral samen met ons Managementteam te kunnen doen waardoor alles op maat kon. We hebben nu als MT één referentiekader waarvan uit we LEAN binnen onze cultuur kunnen implementeren en vervolgstappen kunnen maken. Ook de coaching tussen de trainingen door heb ik erg op prijs gesteld omdat ze ook ieder MT-lid met de eigen casussen aan de slag kon. Het helpt dan wel dat één van de trainers ook uit het onderwijsveld komt. Tenslotte heb ik persoonlijk ook volop energie gekregen uit deze training om verder aan de slag te gaan. Heel erg bedankt daarvoor!

Lean Leiderschap – Summa College

- Lean Leiderschap

Lean Verbeeten heeft mij meer bewust gemaakt om te werken vanuit klantwaarde i.p.v. organisatiebelang. Mijn rol van teamleider is verschoven naar facilitator en borgen van standaarden i.p.v. problemen oplossen, want dit doen de teams nu zelf.

Lean leiderschap – SJG Weert

- Lean Leiderschap

Na elke trainingsdag ontstond er een feest van herkenning in de praktijk. Met dank aan een gouden duo aan docent en vakmanschap.

Lean leiderschap – WonenBreburg

- Lean Leiderschap

Het is lang geleden dat ik zo geïnspireerd was door een opleiding. Mede door Thed en Renée ontzettend veel geleerd. En de koppeling tussen theorie en praktijk was heel waardevol!

Lean leiderschap – WonenBreburg

- Lean Leiderschap

Lean Verbeeten combineert een zeer hoogwaardige opleiding met een aansprekende studiestof en oefenmateriaal met praktijkgerichte invalshoek zodat het geleerde direct kan worden toegepast en de organisatie er meteen baat bij heeft. De opleiding bracht mij veel energie en het geleerde is een waardevolle investering in de toekomst.

Lean leiderschap – WonenBreburg

- Lean Leiderschap

Leerzame cursus en fijne coaches die goede begeleiding geven om onze afdelingen langzaam maar zeker lean te leren denken en werken. Zij waken over de rode draad, de voortgang en het proces. Daar waar je zelf soms in de waan van de dag niet toe komt aan verbeteren op de werkvloer. Ook de vertaalslag naar de zorg maken zij goed.

Lean leiderschap – Alrijne ziekenhuis

- Lean Leiderschap

Wat ik met name geleerd heb is dat ik het niet alleen hoef te doen als manager. Met een duidelijke missie en visie krijg je medewerkers mee om doelen te verwezenlijken. Als het waarom maar duidelijk is. Onze organisatie is mede door deze training een enthousiaste lerende organisatie geworden die beter is gaan samenwerken. Grote dank aan Ruud!

Lean leiderschap – Thebe

- Lean Leiderschap

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!