Onderwijsprogramma – Noorderpoort Groningen

De deskundige trainers combineren hun uitgebreide kennis en ervaring met zorg/onderwijs en LEAN met een praktijkgerichte aanpak die vrijwel direct inspireert en motiveert. Tijdens de training Lean Leiderschap gaat het niet alleen over de uitvoering maar juist om het begeleiden en aansturen van duurzame verbeterprocessen. Het helpt ons enorm om onze examineringsprocessen nog verder te optimaliseren.

Onderwijsprogramma – Noorderpoort Groningen

- Onderwijsprogramma

Ik heb meer vertrouwen gekregen in onze zorgprocessen om tot een goede behandeling te komen. Met behulp van Lean hebben we de kans op fouten verkleind. Hetgeen resulteert in verhoging van kwaliteit en veiligheid. Zaken die niet goed lopen, maken we zichtbaar, waardoor we multidisciplinair kunnen werken aan verbetering.

Onderwijsprogramma – Instituut Verbeeten

- Onderwijsprogramma

Lean brengt ons structuur en rust. Werkafspraken zijn vastgelegd in standaarden. Onze belangrijkste standaard: wij bieden de patiënt een afspraak binnen vier werkdagen! De resultaten zijn veelzeggend: verkorting van de wachttijd en een verbeterde inzet van apparatuur en personeel. Patiënten en medewerkers blij!

Onderwijsprogramma – Instituut Verbeeten

- Onderwijsprogramma

Na de aansluiting van mijn huisartsenpraktijk bij een HOED, kwam er disbalans. Middels lean analyseerden we de problemen en bedachten we oplossingen die aansloten bij onze visie. Lean bracht binnen 6 maanden weer balans en daarmee het plezier in ons werk. We plukken er nog steeds de vruchten van.

Onderwijsprogramma – Huisartsenpraktijk Schormans

- Onderwijsprogramma

We hebben lean als de lange termijn strategie gekozen voor het verbeteren van onze processen en het ontwikkelen van onze mensen. Mooi maar ook een grote uitdaging. Op onze reis boeken afdelingen goede resultaten op de doelstellingen in ons Kompas: Patiënt tevredenheid, veiligheid, medewerker betrokkenheid en doelmatigheid. Het zet medewerkers en leiders in een andere stand.

Onderwijsprogramma – LUMC

- Onderwijsprogramma

De kracht van Lean Verbeeten is het inlevingsvermogen in de organisatie, klangerichte expertise en de aanstekende energie die de trainers uitstralen. Ze nemen je mee in een reis van toegevoegde waarde, focus creëren en het respecteren van een ieders talent. Mijn inziens een waardevolle manier tot het komen van een duurzame verbetering als eindbestemming.

Onderwijsprogramma – Instituut Verbeeten

- Onderwijsprogramma

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!