Na deze scholing als vervolg op mijn Green Belt jaren geleden, heb ik nu pas het gevoel dat ik de Lean materie beter begrijp en in ‘mijn DNA’ heb zitten. Juist door de eigen praktijk als uitgangspunt te nemen en deze steeds toe te kunnen passen. En dat vooral samen met ons Managementteam te kunnen doen waardoor alles op maat kon. We hebben nu als MT één referentiekader waarvan uit we LEAN binnen onze cultuur kunnen implementeren en vervolgstappen kunnen maken. Ook de coaching tussen de trainingen door heb ik erg op prijs gesteld omdat ze ook ieder MT-lid met de eigen casussen aan de slag kon. Het helpt dan wel dat één van de trainers ook uit het onderwijsveld komt. Tenslotte heb ik persoonlijk ook volop energie gekregen uit deze training om verder aan de slag te gaan. Heel erg bedankt daarvoor!

Lean Leiderschap – Summa College

- Lean Leiderschap

Ik heb al vaker gedacht, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik collega’s meeneem in een verandering die ik wil brengen op de werkvloer? Nu ik deze lean cursus heb gedaan heb ik eindelijk het antwoord gevonden! Een heel leerzame en goed bruikbare cursus waar ik concreet mee aan de slag kan.

Yellow Belt – Alrijne ziekenhuis

- Yellow Belt

Inspirerend om te zien dat praktische tools om je dag en werk op een betere en efficiëntere manier in te delen, ervoor zorgen dat je meer rust in je dag kunt creëren.

Wendbaarheid & Veerkracht – Amphia

- Wendbaarheid & Veerkracht

De praktijkvoorbeelden vanuit de militaire ervaringen vind ik inspirerend en goed te vertalen naar onze werksituatie.

Wendbaarheid & Veerkracht – Amphia

- Wendbaarheid & Veerkracht

Er wordt tijdens de training een veilige sfeer gecreëerd, een sfeer waarin ik me bloot durfde te geven aan mijn collega’s. Ik ging echt met een warm gevoel naar huis.

 

 

Wendbaarheid & Veerkracht – Amphia

- Wendbaarheid & Veerkracht

Fijne training om LEAN-coach te worden. Begeleiding van Lean Verbeeten was top!

Black Belt in lean coaching – WonenBreburg

- Black Belt in Lean Coaching

Complimenten voor Reneé, Gus, Thed. Altijd interessant, duidelijke uitleg, goede samenwerking tussen jullie, goede afwisseling in stijlen, goede afwisseling tussen harde en zachte aspecten. Hiermee kunnen we ons individueel ontwikkelen, en geeft ook mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroei voor de organisatie.

Black Belt in lean coaching – WonenBreburg

- Black Belt in Lean Coaching

Wij hebben voor een leantraject bij Lean Instituut @ Verbeeten gekozen omdat onze examenorganisatie steeds complexer werd. Het leantraject heeft ons geholpen op een respectvolle manier de knelpunten helder te krijgen en met verbeterpunten aan de slag te gaan. Inmiddels heeft onze hele schoolexamencommissie de Green Belt gedaan en de manager en coördinator de Lean Leiderschap training. Het helpt ons enorm om goed analyses uit te voeren en met verbeterpunten aan de slag te gaan. Het resultaat is een heldere examenorganisatie en een mooie professionaliseringsslag voor onze medewerkers.

Onderwijsprogramma – Noorderpoort Groningen

- Onderwijsprogramma

De driedaagse Yellow Belt training is een aanrader. In deze training wordt de geleerde theorie toegepast op de praktische situatie waar je in werkt.

Yellow Belt – N2 People

- Yellow Belt

Aanrader! Theorie op leuke informatieve wijze gebracht. Heldere uitleg. Topdagen!

Yellow Belt – Rivierduinen

- Yellow Belt

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!