Referenties

Lean Instituut @ Verbeeten begeleidt ruim dertig organisaties in de Nederlandse gezondheidszorg, het onderwijs en woningcorporaties. Uiteenlopend van een Huisartsenpraktijk tot een Academisch Ziekenhuis. Van GGZ tot Thuiszorg. Van MBO tot Universitair onderwijs. Door deze diversiteit in opdrachten en opdrachtgevers leren en vernieuwen we samen iedere dag! Trots zijn we op het feit dat opdrachten resulteren in jarenlange en duurzame samenwerking.

Green Belt

De lean Green Belt training is een waardevol traject om in je organisatie aandacht te blijven houden voor continu verbeteren vanuit de gedachte van de klant of patiënt. Met de enthousiaste begeleiding van trainers Manou en Joost waren het afwisselende en gezellige trainingsdagen.

Green Belt – GGZ NHN

- Green Belt

De lean Green Belt heeft mij geïnspireerd om anders te kijken naar het verbeteren en ontwikkelen van processen. Mooi hoe de cliënt centraal staat. De training geeft handvatten om processen vorm te geven. Vol energie werd de training gegeven, wat inspirerend werkt. De training sloot aan op de visie van onze afdeling: “zichtbaar beter”.

Green Belt – GGZ NHN

- Green Belt

Goed opgebouwde training. Ruimte voor vragen, uitstapjes & lolletjes. Op deze manier gaat de stof leven. Dank daarvoor!

Green Belt – Onderwijsgroep Tilburg

- Green Belt

Mooie combi van theorie en praktijk. Inspirerend en toepasbaar. Veel interactie in de training en met veel plezier!

Green Belt – GB de Bevelanden

- Green Belt

Zeer waardevolle training, veel geleerd. Een verrijking voor mezelf, Thebe, mijn collega’s en onze cliënten.

Green Belt – Thebe

- Green Belt

Hele leerzame opleiding, met inspirende trainers, die je wakker schudden en wakker houden!

Green Belt – Thebe

- Green Belt

Mooie doeltreffende training met goede combinatie tussen praktijk en theorie. Actieve training waardoor hoge doeltreffendheid.

Green Belt – Cordaan

- Green Belt

Een van mijn beste trainingen ooit (en ik ben 58). Alles is doordacht en goed verzorgd, zowel op de inhoud als op het groepsproces top! Bovendien waren het 5 bijzondere leuke dagen. Ik hoop tot gauw ziens.

Green Belt – Davinci College

- Green Belt

Dorien & Ruud weten hoe ze een groep moeten motiveren! De lesstof is duidelijk en wordt voldoende besproken. Er is een goede balans tussen praktijk en de theorie. Deze training is echt een aanrader!

Green Belt – Davinci College

- Green Belt

Hele goede training, verzorgd door Ruud en Dorien. Veel koppeling met de praktijk en ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast is de coaching is zeer waardevol. De onderwerpen worden duidelijk uitgelegd en opbouw van de training is goed. Aanrader!

Green Belt – Davinci College

- Green Belt

Yellow Belt

Aanrader! Theorie op leuke informatieve wijze gebracht. Heldere uitleg. Topdagen!

Yellow Belt – Rivierduinen

- Yellow Belt

Hele leerzame cursus die je een uitstekende basiskennis biedt van de lean methodiek. Geeft motivatie om hier op mijn eigen afdeling mee aan de slag te gaan!

Yellow Belt – Rivierduinen

- Yellow Belt

Leuke training waarbij je weer verder kan bouwen binnen je eigen organisatie en tools aanreikt die motiveren tot inzicht en verandering.

Yellow Belt – Rivierduinen

- Yellow Belt

Lean Leiderschap

Lean Verbeeten heeft mij meer bewust gemaakt om te werken vanuit klantwaarde i.p.v. organisatiebelang. Mijn rol van teamleider is verschoven naar facilitator en borgen van standaarden i.p.v. problemen oplossen, want dit doen de teams nu zelf.

Lean leiderschap – SJG Weert

- Lean Leiderschap

Na elke trainingsdag ontstond er een feest van herkenning in de praktijk. Met dank aan een gouden duo aan docent en vakmanschap.

Lean leiderschap – WonenBreburg

- Lean Leiderschap

Het is lang geleden dat ik zo geïnspireerd was door een opleiding. Mede door Thed en Renée ontzettend veel geleerd. En de koppeling tussen theorie en praktijk was heel waardevol!

Lean leiderschap – WonenBreburg

- Lean Leiderschap

Lean Verbeeten combineert een zeer hoogwaardige opleiding met een aansprekende studiestof en oefenmateriaal met praktijkgerichte invalshoek zodat het geleerde direct kan worden toegepast en de organisatie er meteen baat bij heeft. De opleiding bracht mij veel energie en het geleerde is een waardevolle investering in de toekomst.

Lean leiderschap – WonenBreburg

- Lean Leiderschap

Leerzame cursus en fijne coaches die goede begeleiding geven om onze afdelingen langzaam maar zeker lean te leren denken en werken. Zij waken over de rode draad, de voortgang en het proces. Daar waar je zelf soms in de waan van de dag niet toe komt aan verbeteren op de werkvloer. Ook de vertaalslag naar de zorg maken zij goed.

Lean leiderschap – Alrijne ziekenhuis

- Lean Leiderschap

Wat ik met name geleerd heb is dat ik het niet alleen hoef te doen als manager. Met een duidelijke missie en visie krijg je medewerkers mee om doelen te verwezenlijken. Als het waarom maar duidelijk is. Onze organisatie is mede door deze training een enthousiaste lerende organisatie geworden die beter is gaan samenwerken. Grote dank aan Ruud!

Lean leiderschap – Thebe

- Lean Leiderschap

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!