Joost Brillemans

Lean coach

brillemans.j@bvi.nl

Joost Brillemans is de laatste jaren in verschillende rollen actief geweest in de Nederlandse gezondheidszorg. De projecten waar hij verantwoordelijk voor was, waren gericht op organisatiebrede veranderingen en innovatie. De passie van Joost ligt bij de ontwikkeling van mensen en de verbetering van werkprocessen. Van grote (technologische) innovaties tot kleine verbeteringen in de dagelijkse praktijk.

Joost wordt door klanten en collega’s omschreven als een rustig en stabiel persoon onder stressvolle omstandigheden. Daarnaast stelt hij kritische vragen, is hij doelgericht en betrekt en activeert hij de mensen om zich heen met zijn enthousiasme.

Tijdens zijn studie Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heeft Joost onderzoek gedaan naar leiderschapsvaardigheden bij chirurgen in opleiding. Daarnaast heeft Joost zich in de loop van de jaren verder ontwikkeld met onder andere een post-graduate opleiding verandermanagement aan de Vrije Universiteit en een internationale coaching opleiding.

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!