Kirsten Daniels

Lean coach

daniels.k@bvi.nl

‘Lean en Waardegedreven zorg zijn van én voor iedereen’ – dat is waar Kirsten heilig in gelooft en waar zij zich hard voor maakt. Haar missie is om iedereen die binnen de zorg werkt – van facilitair medewerker tot medisch specialist – de handvatten te geven om aan de slag te gaan met continu verbeteren.

Voor Kirsten geeft Waardegedreven zorg of ‘Value-Based Healthcare’ invulling aan de ‘WAT-vraag’: Wat is de waarde voor de patiënt? Wat moeten we verbeteren? In de Lean methodiek heeft Kirsten antwoord gevonden op de ‘HOE-vraag’: Hoe kunnen we de waarde voor de patiënt continue verbeteren?

Met veel enthousiasme begeleidt Kirsten organisaties bij hun transitie naar aandoeningsgerichte, waardegedreven zorg. Daarnaast stelt zij, d.m.v. coaching en trainingen, medewerkers in staat om zelf aan de slag te gaan met continue verbeteren. Kirsten’s overtuiging is: als je de waarde voor de patiënt verhoogt, verhoog je ook het werkplezier!

Kirsten is een ondernemende gezondheidswetenschapper met >5 jaar werkervaring op het gebied van wetenschap, VBHC, Lean & zorglogistiek, PROMs, en zorginnovatie. Zij heeft een MSc in Global Health en een MSc in Health Policy, Innovation and Management aan de Universiteit van Maastricht. Op dit moment is Kirsten in de afrondende fase van haar PhD in Waardegedreven zorg/VBHC, met Multiple Sclerose als specifiek aandachtsgebied. Een overzicht van haar publicaties is te vinden op ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Kirsten-Daniels

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!