Manou Windhausen

Lean coach

windhausen.m@bvi.nl

“Mensen beter maken dan ze al zijn!” dat is Manou’s motto. Zij helpt anderen graag om te ontdekken hoe het werk beter en leuker kan zijn, onder welke omstandigheden zij in ‘flow’ zijn en hoe ze het beste uit zichzelf en mensen om zich heen halen. Haar werk als lean coach biedt haar volop de mogelijkheid om daarmee bezig te zijn: workshops en trainingen geven, verbeteringen realiseren en coachen.

Ze is een enthousiasteling die met veel gedrevenheid en betrokkenheid aan de slag gaat. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Bij Manou kun je rekenen op een constructief kritische houding om dat te bereiken.

Manou heeft aan de Universiteit van Tilburg de bachelor Personeelwetenschappen (Human Resource Studies) en de master Work & Organisational Psychology afgerond. In deze opleidingen heeft ze zich verdiept in vragen als “Wat motiveert mensen?”, “Wat zijn voorwaarden voor goede samenwerking?” en “Welke rol speelt persoonlijkheid in groepsdynamiek?” Met deze kennis verbindt Manou de ‘harde kant’ van verbeteren (het inzetten van tools en technieken) met de ‘zachte kant’ (het gezamenlijk betrekken van alle teamleden bij verbeteringen).

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!