Miriam van Hattum

Lean coach

infolean@bvi.nl

Miriam van Hattum heeft vanuit haar rollen als zorgprofessional en lean leider uitgebreide ervaring met de toepassing van lean in de praktijk. Met deze praktijkervaring traint en coacht Miriam zorgprofessionals en leiders die middels lean de zorg willen verbeteren. Met haar achtergrond als coördinator bij Lidz (Landelijk netwerk lean in de zorg) is haar netwerk in Nederland groot op het gebied van lean in de zorg.

Er zijn zoveel mooie initiatieven te vinden in de Nederlandse zorg waarin het probleemoplossend vermogen van medewerkers wordt vergroot en waarde voor de klant ook echt centraal staat. Maar er is ook nog veel te leren en te ontwikkelen. Het is de passie van Miriam om mensen landelijk maar ook op lokaal met elkaar te verbinden en te laten samenwerken waardoor ze leren van elkaar en het gezamenlijk doel gezocht, gevonden en versterkt wordt. Hiermee worden baanbrekende resultaten behaald.

Miriam studeerde Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Bedrijfskunde bij ISBW en Lean Management Black Belt aan de universiteit van Gent.

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!