Ruud van Rijen

Lean coach

rijen.v.r@bvi.nl

Ruud van Rijen, is partner en werkzaam als lean coach/trainer bij Lean Instituut @ Verbeeten. Van 1992 tot 2010 actief werkzaam als zorgverlener en manager in de oncologie. Met een belangrijke mijlpaal in 2007; startte met het toepassen van lean instrumenten in zijn eigen afdeling. Met succes, hij stond mede aan de wieg van het continu-verbeter-programma bij Instituut Verbeeten en de oprichting van Lean Instituut @ Verbeeten in 2010.

Versterkt met de opleidingen Bedrijfskunde en de Black Belt in lean, vergroot hij nu dagelijks het probleemoplossend vermogen van medewerkers en leiders. Ruud is betrokken bij zowel onderwijs- en zorgorganisaties, met de laatste jaren een verschuiving naar onderwijs. Hij vindt namelijk dat onderwijs ‘vanzelfsprekend uitstekend geregeld’ moet zijn! Leerlingen/studenten hebben recht op kwalitatief goed en plezierig onderwijs.

Ruud kenmerkt zich als een lean coach/trainer die authentiek is en met veel plezier en creativiteit zijn kennis en ervaring deelt. Om juist anderen in staat te stellen talent en potentieel te ontwikkelen. Als dit lukt is zijn dag geslaagd!

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!