Vera Wientjens

Lean coach

wientjens.v@bvi.nl

Vera Wientjens is lean coach bij Lean Verbeeten. Als Black Belt lean coach/trainer heeft Vera ervaring opgedaan in allerlei onderdelen van de gezondheidszorg en andere dienstverlenende sectoren. Met veel enthousiasme en een continue vertaling naar de praktijk geeft ze onze opleidingen. Daarnaast is zij actief in de (zorg) praktijk waar ze samen met door ons opgeleide Green Belts, lean coaches en lean leiders onder andere wachtlijstproblematiek en werkdruk aanpakt.

Met name procesverbetering (in crisissituaties) spreekt haar aan; situaties waarin ze haar verschillende opleidingen en ervaringen samenbrengt om samen tot verbetering voor patiënt én medewerker te komen. Momenteel volgt zij een vervolgopleiding mediation, die haar helpt om ook in conflictsituaties tot duurzame resultaten te komen.

Voor Lean Verbeeten begeleidt Vera in samenwerking met de Universiteit van Tilburg onze trainees met hun masteronderzoeken en ontwikkeling tot ‘young professionals’.

Vera heeft zich in 2016 aan de Universiteit van Gent gespecialiseerd in lean management. Voorafgaand aan een traineeship bij Instituut Verbeeten studeerde zij Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg en heeft daar onderzoek gedaan naar continu verbeteren binnen teams. Daarvoor heeft zij de opleidingen Management, Economie & Recht en International Business Consultancy afgerond aan Fontys Hogescholen.

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!