Werken bij ons

Werken bij Lean Verbeeten

Onder het kopje “Organisatie” heb je kunnen lezen wat wij doen, waarom we dat doen en hoe we dit aanpakken. Mogelijk ben jij hier enthousiast over en wil je graag bij ons werken, dan vind je hier meer informatie.

Wanneer wij op zoek zijn naar nieuwe collega’s, vind je op deze pagina de vacatureteksten die het profiel beschrijven dat we op dat moment zoeken. Ook al staat er geen vacature uit, wij zijn altijd benieuwd naar wat mensen weten en kunnen, welke verrassende mogelijkheden en nieuwe combinaties anderen zien. Laat daarom dus iets van je horen als wat wij doen jou aanspreekt!

Veranderkundige, kom bij ons!

Waarom?

Wij streven ernaar om bij te dragen aan een mooiere samenleving door te bouwen aan passende en goed geregelde zorg, onderwijs en huisvesting voor iedereen. Een ambitieuze doelstelling die we graag en met succes aangaan. Juist omdat het ons uitdaagt om iedere dag bezig te zijn met veranderen en vernieuwen. Dit doen wij door middel van training, het ontwikkelen van medewerkers op alle lagen van een organisatie en door zelf met de voeten in de klei te staan om veranderingen en/of transities binnen organisaties samen met de organisatie te realiseren. Hierdoor kunnen medewerkers zelf bijdragen aan het verandervermogen van de eigen organisatie.

Handen uit de mouwen

De sleutel tot succes ligt wat ons betreft in een praktijkgerichte veranderbenadering: de toepasbaarheid in de praktijk is leidend en de theorie ondersteunend. Deze praktijkgerichte veranderbenadering stelt ons in staat om de medewerkers van onze klanten te ontwikkelen en het verandervermogen van een organisatie te vergroten. Hierbij combineren we verschillende kennis -en expertisegebieden van verschillende disciplines zoals veranderkunde, gedragswetenschappen en psychologie. De veranderuitdagingen die we aangaan vinden plaats op alle lagen van de organisatie: van een gedragsveranderingsvraagstuk op een afdeling tot en met gehele organisatietransitie. Zo creëren wij beweging en realiseren we impact in maatschappelijke organisaties in de zorg, het onderwijs en wonen.

Vanwege ons groeiend klantenbestand zijn we op zoek naar uitbreiding. Wil jij graag bij ons werken? Reageer dan snel! De termijn om te reageren loopt tot 11 november 2022

Wat ga je doen?

Samen met onze collega’s werk je aan:

  • Verzorgen van veranderkundige opleidingen en trainingen, zoals: vogelvlucht van verandering, hoe krijg je mensen in beweging, het stimuleren van gedrag, hoe ga je om met weerstand en de leiders van verandering masterclass.
  • On-the-job coachen van leiders en medewerkers uit alle lagen van de organisatie, zodat het geleerde ook echt in de praktijk leidt tot resultaat.
  • Aan de slag met veranderkundige vraagstukken en/of gedragsveranderingsvraagstukken binnen afdelingen, teams en/of op organisatie breed niveau.
  • Ontwikkelen van, en experimenteren met nieuwe producten en diensten.
  • Stimuleren van kennisuitwisseling door het verzorgen van lezingen, lessen in het beroepsonderwijs en organiseren van werkbezoeken.
  • De toekomst van een sterk bedrijf Lean Instituut @ Verbeeten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een veranderkundige met affiniteit voor de gezondheidszorg, het onderwijs en woningcoöperaties voor de regio Zuid- en Noord Holland.

Je hebt een academisch werk- en denkniveau met analytisch vermogen en bent tussen de 2 tot 5 jaar actief binnen het vakgebied van verandering. Daarnaast heb je ervaring in veranderkunde/gedragsverandering. Dit kan theoretisch zijn maar ook vanuit je ervaringen in de praktijk. Je kan snel schakelen en bent in staat om in korte tijd de verbinding te maken met een team en/of de medewerkers binnen een organisatie. Je vindt het belangrijk om naast het realiseren van een verandering anderen te ontwikkelen en kunt goed contacten leggen op diverse niveaus (operationeel, tactisch en strategisch) van een organisatie. Je bent in staat om de onderstroom in organisatie in korte tijd te observeren en bespreekbaar te maken, ook wanneer dit een confronterend gesprek is. Daarnaast vind jij – net als wij – plezier, betrokkenheid en samenwerking in jouw werk belangrijk! Kortom: jij gaat voor goud en bent een echte teamspeler!

Wat bieden wij?

Wij bieden een boeiende en uitdagende baan met veel afwisseling en impact. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan passende en goed geregelde zorg, onderwijs en huisvesting voor iedereen met een zeer energiek team. Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving met ruimte voor initiatief en veel oog voor persoonlijke groei. Wij bieden een aantrekkelijk loonpakket met goede primaire en uitstekende secundaire voorwaarden en een grote mate van autonomie.

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie waarom juist jij ons team wilt komen versterken. Curriculum Vitae en brief kunnen gestuurd worden naar infolean@bvi.nl.

Heb je nog vragen, bel ons op 013-5947671 en vraag naar Andy Jansen. Dan spreken we wat af.

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze pagina niet op prijs.

Direct in contact komen met Lean Verbeeten?

Kom in contact!